Followers

Monday, February 25, 2013

AKU TERIMA

hello!!hello!aaaku... bukan terima nikah nya ek!... harap maklum...hehehe!aku terima...aku pasrah*macam lisa suriani* walaupun result exam semester ini menurun sikit...aku terima dengan hati yang terbuka...berbaloi le dengan usaha suam-suam aku ni...haduiiii..apa nak jadi lah kan...hehehe!nak kena motivasi diri lebih ni...tapi mula-mula tu bila dapat tahu resut tu...lega okey!aku ingat kantoi dah...fuhhhh selamat den!


Alhamdulillah...syukur aku lulus dan boleh sambung lagi semester depan....huhuhu...*dah start class pun semalam..oh yeah!azam semester baru*


terima kasi kat family, gfren*bebel kuat*, rakan-rakan yang banyak sokong dan support dari belakang...bagi motivasi kat aku semester yang sangat taff ni...tapi ini bukan titik noktah nya...masih jauh lagi perjalanan aku...semester depan aku akan berusaha lebih lagi untuk naik kan balik pointer terkumpul aku...hehehe!anda mampu mengubahnya...cewah!

mungkin beberapa subjek yang aku ambil dalam semester lepas aku tak/kurang/tak menguasainya sangat...lebih-lebih lagi aku pun tak tahu apa aku jawab time exam...huhu!sekurang-kurangnya aku dah cuba yang terbaik*terbaik sangat..tddmpa*... keluar dewan peperiksaan tu memang tawakal je leeee masa tu...hehehe!korang yang study tu...FOKUS!fokus..pasti korang boleh scoreeeeeee*gol...haha!*


aku tak salahkan sesiapa...memang salah aku lah kan...tak study lebih...huhuhu...apa kan dayaku...hanya mampu merancang dan berusaha sikit-sikit*kalau lebih, lebih baik la keputusan ko kan...hihi*...siapa pulak yang menentukannya????korang jawabkan...plsssssss....hihihihi..

untuk result empat subjek aku dapat C, C+, B, B+....ok lah kan??kan??kan??belum sampai D lagi kan???haha!memain ek!aku terima je lah kan...negok lah semester depan..aku nak...ops!tapi semester ni ada lima subjek pulak...masa gulai asam pedas lah otak den....hehehehe!

aku dah semester LIMA okey!!lagi TIGA semester je setel...hihi!kejap je kan?kan??

ok bye!

2 comments:

sesiputsesedut said...

ehh, abg qery blaja kat upm ke? amek kos ape eak? ni rase mcm nak cari je.. hhehehe.. :)

sharifah rosidah said...

Tahniah dari aunty...menurut Cik Zu result kamu masih lagi 3 alhamdulillah....itu pun dah kira bersyukur lah Qery sebab bukan senang belajar sambil bekerja.

Nuffnang