Followers

Monday, September 3, 2012

baru nak story...booo!

Ho yeahh! aku masih dapat kad raya lagi..korang??hoi..apa hal baru nak story pasal kad raya ni??hehehe..sorry beb..aku masih lagi dalam mood raya....kuikuikui..

korang layan je lah... =P

 

lagi...

 
 

dan lagi...

 

dan lagi dan lagi...
 

 ucapan yang tulus mulus dan kad raya yang kreatif..! i like

mungkin zaman sudah berubah kan..lebih ramai yang suka buat ucapan raya kat kad raya online atau paling senang ucap je terus kat status facebook, twitter, wassup-wassup or sms jerrrr...kuikuikui..tapi, tak kesahlah kan, janji maksudnya tu sampai...tapi aku rasa, still ramai lagi orang yang kirim-kirim kad raya ni..buktinya masa bulan puasa hari tu kalau tak silap aku Pos Malaysia siap bagi tarikh tutup lagi...

mungkinlah bebanan abang pos sudah tak banyak nak menghantar kad raya macam dulu-dulu lagi...tetapi budaya menghantar kad raya ni masih kekal sampai tahun ini...yeahh..!tahun depan?tahun lagi depan??lagi lagi depan??tah...kita tunggu dan lihat sama-sama okey!

persoalannya, korang rasa releven lagi tak kad raya ni?pendapat aku, releven!sebab baru lah rasa meriahnya suasana hari raya....hahaha!hurm, kalau korang sendiri dapat kad raya, apa korang rasa??pasti korang rasa terkejut sebab umur dah meningkat ni pun still ada orang yang sudi kirim kad raya..hehehe...mesti korang rasa best gila sebab dapat kad raya paling comel sekali...korang rasa menyesal sebab tak begi dulu kat raya kat dorang dulu...AHHHH!malas aku fikirkan apa korang rasa....hehehehe!

korang ada bagi kat raya kat siapa-siapa tak ?mesti lah tak ada kan..aku pun sama tak bagi kat siap-siapa kad raya... =)

apa pun, terima kasih banyak student yang sudi beri aku kad raya tahun ni...
sayang korang ketat-ketat, padat-padat tau...ahaks!

2 comments:

ZRN said...

pehh. kad raya DIY tu! sweet yee. eh. aku ada je bg kad raya kat org. haha

sharifah rosidah said...

Selamat hari raya Qery, maaf kalau ada kata kata aunty ada yang buat awak tersinggung ya. Beruntung jadi cikgu banyak dapat kad raya dari anak murid.

Nuffnang