Followers

Friday, October 11, 2013

Masih ingatkah korang kat aku?

bila sudah lama tak menaip macam gini lah gayanya...kalau blogger best*poyo*yang malas macam aku ni, intro ayat update mesti nak up-up pasal benda ni....hahaha!

Serius..sekarang ni aku memang tergolong dalam spesis yang malas nak update blog...tak tahu dah..no idea dah macam mana nak baik pulih itu tabiat....tak suka!huhuhu...

Study dah semakin malas, buat kerja pun macam nak malas-malas(tapi kerja siap ek...hihi*, kekadang tu sampai makan pun aku malas jugak...hahaha!yang tu tipu..bukti tengoklah pipi aku yang bertambah gebu dan badan yang semakin comel sangat*ohh tidakkkkkkk!* cik ta kemain suka lah tu aku semakin comel...cait!


nak jadikan entry hari ni, semalam aku tetiba jadi rajin yang tak tentu pasal...

rajin pasal apa?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

rajin TIDOOOOOOOOOORR...hahahaha!jangan marah no...cek gurau-gurau ambik mood mengupdate blog....kekekekekekeke

ok bai

1 comment:

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Nuffnang