Followers

Wednesday, November 6, 2013

kerja ke tu...

Salam..

Selamat bertugas untuk semua yang kena kerja seperti biasa harini...amacam?mood korang ok tak?mesti tersangat lah best kan....?kuikuikui...kecuali aku!

sebab otak masih lagi dalam mood cuti..baru lepas gi uss kot...dush!dush!dush!bukan senang nak dapat cuti panjang sikit...lagi-lagi cuti sabtu dan ahad sekaligus*asyik class je...boooo....booooooooooo*...fuhhhhh...minggu depan class lagi ke??hadoiiiiiiiii.....ana fenin lah...fenin la...
hehehehe... sebenarnya ada mood ke tak, kerja tetap kerja...tak gitu??celik je mata esok....kerja...tidakkkkk....kerja....tidakkkkk......kerja....kerja...kerja....dalam otak aku ni dah bersusun-susun list apakebendaainyayepon nak buat yang harus disetelkan dan yang tak setel-setel...belum campur yang tak tahu camna nak setel punya....huhuhuhu*ntah bila mahu setel daaaa....*
 
kekadang aku dah setkan dalam otak ni apa nak buat harini, tapi bila harini pulak sama ada aku buat atau aku tak terbuat...hehehe!hancusssss...nak tak nak*kalau boleh tak nak..hihi* memang harus kena buat jugak kan...tu yang kadang-kadang last minit dan rushing-rushing bagai blog pun terabai...hahahaha!alasan.

hmmmm....banyak jugak kerja-kerja nak kena setel bila dah hujung-hujung tahun ni...itu nak, ini nak,itu taknak,ini nak,nak ke tak nak ni??tak nak ke nak ni??
nak!nak!nak!nak!nak!taknak!taknak!taknak!taknak!
 
ishkkkkk....!lepas ni sah-sah aku duk......AHHHH!malas lah nak cerita kat korang...bukan korang faham pun...hihihihi*jangan marah ek.. =P *

kali kedua hmmmmm...apa lagi ek?terlupa nak cakap apa dah...mungkin dah terlalu banyak kot....hahaha!*stetmen poyo...kekekeke*

apa pun, harini melangkah je masuk kerja, separuh dari kerja-kerja telah aku setelkan malam tadi jugak....lega la sikit*muka bangga* oittt...aku tak dapat terima stetmen sorang insan*nama rahsia..kikikiki* yang mengatakan orang gomen ni makan gaji buta je...kerja tak buat tapi gaji jalan...ishhh...ishhhh....
 
emmm betul ke korang??sungguh kurang sopan stetmen tu kan...*meh ganti aku*huhuhu..tak baik tau cakap macam tu...so sensitip, nanti orang lain marah camna??haiyoooookkkk....apa kerja pun susah kan...dah nama pun kerja...tak nak susah kerja, PI TIDOOOOOOOOOOOOOOOOO lah weiiiiii.....kekekeke!
 
adalah beberapa kerja yang agak rumit belum dapat diselesaikan....perlukan bantuan dari rakan-rakan yang sudi menghulurkan bantuan....cewah!semoga segala kerja dapat disetelkan sebaik mungkin, Insya Allah...

bai-bai


saving mode
Move your mouse to go back to the page.
Follow twitter.com/OnlineLeaf
Copyright 2011 OnlineLeaf.c

1 comment:

Khalilah MNor said...

hahaha! ape tulis pun tak faham. Faham tang keje gomen je.


Nuffnang