Followers

Saturday, December 8, 2012

bola sepak is fun

hobi aku bersukan..terutamanya bermain bola sepak...ok, tak payah lah beritahu kan...hahaha!sempena PIALA AFF SUZUKI CUP 2012 yang tengah dok berlangsung ni, hati aku terpanggil nak story yang ada kait-kait dengan bolasepak...hehehe!gempak tak??


before that, tahniah Harimau Malaya sebab layak ke separuh akhir!esok lawan Thailand je kot bukan lawan spain...hehehe!alang-alang sudah game separuh akhir, baik teruskan mengorak langkah mara ke final...come on!come on!penyokong fanatik Harimau Malaya tak?hahaha!esok korang pergi stadium tak??kalau korang pergi, sebelum tu singgah lah jap wei tengok team aku game bola dulu...team aku pakai jersi Malaysia jugak apa...huhu!*tapi main macam bukan team Malaysia lah...hehehe* lepas tu, korang pergi lah stadium..sempat kot..

ofkos team aku asyik kalah dua tiga game ni...hehehe..tak mengapa kalah, asalkan aku seronok dapat bermain bola sepak...dan berjumpa kengkawan...minggu lepas tak dapat main sebab hujan lebat..minggu ni??*CPZ ke main seronok kalau game aku batal..cisss* mungkin dapat main atau mungkin tak..,maklumlah sekarang ni musim hujan kan...


bola sepak memang popular kat seluruh dunia...so so berpengaruh! tak ada bola, tak ada lah sepak...haha!bola sepak sememangnya dicipta untuk dimainkan oleh orang lelaki...betul??sama macam bola jaring yang hanya patut dimainkan oleh perempuan je...sokong??


tapi itu dulu...sekarang???zaman sudah berubah...so no komen!perempuan pun boleh main bola sepak jugak...lelaki pun boleh main bola jaring...bezanya tak boleh campur lelaki perempuan...kan??*kecuali badminton sebab ada bergu campuran* mungkin satu hari nanti dibolehkan pulak campur-campur...pemain macam penyerang perempuan, pemain tengah lelaki, sayap kanan perempuan, sayap kiri lelaki dan bla.bla.bla.bla.bla...haiyokkk...pendapat korang??

pendapat aku kalau perempuan minat tengok bola sepak, itu tak apa..okey-okey!!so seksi….kahkahkah!if girl talk about football, aku rasa macam WAHHH!WAHHH! tanjat  je...cpz??dia kenal david beckham je....motif??kira wahhh!wahhh! jugak lah tu...hahaha!

6 comments:

shafiqashafie said...

dia knal david beckham je?r u sure?asra pn dia tau kan?mueheheehe..

ANNY SUHAINA said...

adik2 ipar ppuan sy ms tgk aff suzuki sume player msia diorg kenal... Pengsan tgk diorg fanatik btol.. :-)

ANNY SUHAINA said...

Adik2 ipar ppuan sy kenal sume player msia.. Pengsan tgk diorg fanatik giler dgn aff suzuki..

cik violet said...

skrg ni dah ramai girls minat bola tau. jangan pndang sebelh mata..

siap boleh analisis lagi. hahaha..


btw, go go HARIMAU MALAYA.. Kasi gegar stadium ini malam..

betul gak tu, alang dah semi, kene masuk final la kan :)


sharifah rosidah said...

Amboi kemain bergaya lagi nak main bola, walaupun....ahahaha.

Xilla Chinta said...

haha, sye lak tg0k b0la kl0 ade pemain yg sye minat jerk.. si kembar tue la. yg len xtaw p0n spe.. tp sejak ik0t hb tg0k b0la, tetyba terkenal dgn safie sali la.. mat y0 la, penjaga g0l yg selain apek tue (xtaw nmenya =p). apek?? eh3, spe tue?? xknal p0n.. hahahaha

Nuffnang