Followers

Tuesday, January 29, 2013

gearbox ANI sup utara

ANI??anak siapa tu???hehehe..

memang tak payah la aku nak cecite pasal ANI sup ni kan...memang sedap..melainkan kalau korang dah tak ada deria rasa...hihi..CHOP!bagi aku sup meletop memang sedap...motif??sebab aku suka...hahaha!tapi cpz tak suka makan sup meletop..dia kata rasa sup meletop biasa-biasa...hamboi itu amoi...

so, dia rekemen kat aku ANI sup utara..dia kata dulu masa zaman dia belajar dan zaman kerja hospital selalu jugak nyorok-nyorok plus curik-curik pergi makan time rest...menyempat kan...*tahun ni baru bocor rahsia...siap la*katanya sup dia memang PERHHHHHH!sedap....!siap beritahu aku set nasi putih tu sikit sangat dan macam tak cukup...boleh???aku tengok banyak je nasi tu....hehehe


aku try makan gearbox ani sup utara...memang sedap...bergear-gear aku beb!haha!memang tidak dinafikan...terasa kuah supnya...lantak lah orang nak kata tinggi kolestrol ke apa...huhuhu...tapi sesekali makan tak apa kan...hihihi!aku oder set dengan nasi putih...siap sambal belacan dan telur masin...huhu!5 bintang beb gearbox dia..

  
cpz time makan pun dok bizi balas oder email...makan dulu..kang i rampas hpon u tu...huhu!simpannnnnnnnnnnnnnnn...makan dulu...


kesimpulannya, kalau terasa nak makan sup*tak kesah lah sup apa* boleh lah try ANI Sup Utara ni sebab memang ada banyak pilihan sup...

ok bye!

6 comments:

Irfa said...

TU ARI MAKAN KAT SPITAL PPUM..ADA ANI SUP UTARA JUGAK NAMA GERAINYA.MAKAN BIHUN SUP..LEMBUT JE DAGINGNYA.ALAHAI TRINGAT NI..

sharifah rosidah said...

Kamu ni macam tau je....pagi ni suami aunty goggle ani sup utara...kalau dia dah goggle tu makna nya dia nak pi makan situ lah....

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

mrs kayrul said...

memanggil2 sup tue...adoi la sengsara perut nie tengok sup tue

Cik Siti Hajar said...

Ya Allah... meleleh-leleh air liur tengok gambar sup gear box...

Xilla Chinta said...

xbg taw p0n l0kasi?

Nuffnang