Followers

Saturday, January 5, 2013

Pameran Pengantin Malaysia 2013

Pameran Pengantin Malaysia!

bila??kat mana??siapa anjur..??

04 - 06 JAN 2013..kat Ampang Point...by urbanvibe event.....JOMM singgah!tunggu apa lagi kan...

singgah kejap je...cuci-cuci mata...hehehe!manalah tahu kot-kot korang sampai seru nak bertunang ke..nak kawen ke...boleh lah plan awal-awal...tak gitu!


dun worry..time-time macam ni lah korang nak rebut harga-harga promosi kan...boleh jimat cermat dan dapat elakkan pembaziran...cewah!promote tak???hahahaha!

esok ada lagi...sampai 6.01.2013!dari pukul 10 pagi sampai 10 malam...dan yang paling best MASUK ADALAH PERCUMA!hahahaha..best kan


jumpa korang kat sana..hokey!

bye-bye


2 comments:

sharifah rosidah said...

Nak tunggu kat jemputan dari Qery boleh?, pameran2 ni dah selalu pergi.

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Nuffnang