Followers

Thursday, June 6, 2013

tercalar dan terguris hatiku

salam untuk korang... sehat??ada cerita best??

hurm, hari ni aku nak cerita pasal kereta kesayangan baru aku...ada kesan orang langgar
dan ada kesan calar sikit...*hoiii...banyak kot!!kereta baru kot!!memang hoiiii....huhuu...*terguris sikit hatiku...sedihnya tokeyyyyy!nampak tak muka aku ni tengah sedih??hihihi..


memang tak perasan langsung...serius!bila nak cuci kereta baru lah perasan yang catnya sudah tertanggal berderai bagai...nak nangis pun ada...tapi memang tak lah kan...haha!hadui...ni mesti kena masa parking kat tempat shopping complex....tak pun kena kat....ntahlah cctv pun aku tak tahu nak cek kat mana...


siapa lah punya kerja ....kes langgar lari kot...siapa lah yang menyondolnya...*cik ta jangan tanjat-tanjat ek...huhu*sekolah memandu mana dia belajar lepas langgar terus cabut...phuiiiii!tak ada kesedaran sivik betul lah...huhu!orang macam ni pun lulus jugak ke??ahaks!

kalau dah salah tu kan, tinggal lah notes ke...tinggalkan nombor tepon ke...beritahu sorry terlanggar ke...minta maaf ke...apa ke...tapi memang tak lah kan...huhuhu...


tak pasal-pasa kena keluar duit sendiri nak merepairnya...waaa...waaaa...nak buat macam mana kan....
sabooooooooooooor je lahhhhh...

bai bai


2 comments:

WANNY said...

cat balik kat tempat calar tu je ke? ok tak..keta saya pun ada calar cam tu..wat kat mana ek..

Nurhayati Mohd said...

olo ciannyaa...sabar ye qery..jgn cik ta kena langgar sudah...hihi

Nuffnang