Followers

Saturday, December 14, 2013

blog lambat update


ALAMAK..!!itu virus dah mai...

aku dah pemalas ye sekarang....kejap benor rajinnya pun...visi kemain lagi kan...
tapi habuk pun tarak....hihihi...

apakes semenjak dua menjak ni lambat sangat nak mengupdate blog? 

ko nak kena kepit hidung laju-laju ke qery???*hadoi sakitnya..haha!*
erkk..!! 

sabar-sabar..korang bawa sabar iye....

okey-okey..nanti aku try update blog sekerap plus selaju yang mungkin ek!Alaaaaaaa....korang jangan la kepit hidung aku....kesian la kat aku ooooooiii....isteri aku belum bersalin lagi kot...hahahaha..*apa kena mengena?kihkih!*


mood : syukurpapawannabe :)



3 comments:

Mass said...

Hehee..congrats sepetqery...mcm x sabar dah jadi papa yer....

NinaAz said...

Tahniah qery dan sepet ;)

Z@i Z@mR33 said...

wah3...dh nk jd bapak ye...tahniah

Nuffnang