Followers

Tuesday, December 3, 2013

why?why?why?

semua orang pasti ada awkward moment...tapi kalau takda pun, korang buat-buat je lah ada iya kan...iya kan...

haishhhhhhh....so tipu lah takda..ada kot tu, tapi kekadang-kadang kita tak perasan...betul??
okay, awkward moment aku macam banyak....hahahahaha!*tetiba je nak gelak*

so...hurm.so....

TODAY aku bukan nak story pasal awkward moment aku....hihihi...

aku nak story pasal ' MAGGIE ' dan malam tadi aku makan maggie segera cap kari ayam lagi...!sejak dua menjak tiga menjak ni je dah banyak jugak lah aku makan maggie...*bagus boleh jimat...tapi boleh kurus tak??hahaha!*

woitttt...member aku makan maggie hari-hari sekarang dah ada tiga kedai besar sendiri ek...respect!
*tapi kalau hari-hari makan maggie??not good!..huhu* nama je perisa kari ayam...tapi??idok lah pedas sangat....*cik ta masak memang sedap..puji.puji.puji..hihihi*fuhh!nasib lah ada lada hitam cap aji-shio...bukan takat pedas, bahang kehabaaan kepanasan pun bolehhhhhhhhh...memang syok emmmmmm!

cik ta ni kalau masak maggie, dia mesti nak bubuh telur dua biji..nasib bubuh dua biji je..kalau aku tak cakap bubuh dua telur, habis satu dozen telur ayam tu agaknya dia bubuh....haha!tu belum lagi perhiasan lain dalam maggie tu....jeng.jeng.jengggg...kadang-kadang tu adalah beberapa sayur-mayur, buah-buahan tempatan, jambuuuuuuuu*ok jambu tu takda* contoh macam tomato kecik, lobak merah kontot, lobak oren, putih dan kawan-kawan yang lain....hehehe...memang perhhhhhh!

so, malam tu aku request lah maggie biasa je...letak telur dah cukup...maggie bujang namanya....!kasi bubuh banyak-banyak lada hitam, rasa memang terbaik...makan sampai meleleh air mata aku babe..tapi kenapalah masa tu jugak air panas yang cik ta buatkan...tapi tak panas mana, tak suam mana lah...ais pulak habis...adesssssss rasa macam nak lari rumah mak aku mintak air sunquick ais je...


aku akur, terpaksalah minum jugak air nescafe panas tu...melecet lidah den...

cik ta oh cik ta....why?why?why?takda air sejukkkkkkkkkkkk.........END STORY

ok bai-bai








1 comment:

andik fitria said...

Ohemji! Banyak gila lada hitam --'

Nuffnang